21 Mayıs 2010 Cuma

Big 4 Sinemalarda


Big 4 gibi efsane bir kadro sınırlı sayıda konsere çıkınca, ve bu konserler de pek "gelişmiş ülkeler" diyebileceğimiz yerlere uğramayınca, organizatörler düşünmüş ve kulakları birazcık daha az çınlasın diye böyle bir şey düşünmüş. 22 Haziran 2010 Sofya Big 4 konserleri, dünyanın dört bir yanında sinemalarda HD olarak gösterilecek. ABD biletleri satışta, diğer ülkeler de 28 mayısta satışa çıkıyor. Sadece tek bir gün için gerçekleşecek bu. Gönül isterdi ki bizim konseri canlı yayınlasınlar dünyaya, fakat bu kadroyu göremeyen o kadar çok insanı düşününce, Yeni Melek'te bile olsa konser kendimizi şanslı hissetmeliyiz. Aslında Yeni Melek'te olsa daha bile iyi olurdu, dip dibe falan. Neyse, daha fazla detay için link;

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Long Live Rock'n Roll: Seni ölümsüz kılanlar birbir gidiyor:(


Evet heavy metal'in alameti farika'larından olan metalci işaretinin muciti ve heavy metal'in muciti Black Sabbath'ın ikinci vokalisti Ronnie James Dio kansere yenik düştü:( Forumlarda geyiği dönüyordu: sırf onun için Sonisphere'e bilet aldık, Heaven & Hell iptal oldu falan diye. Al işte daha kötüsü oldu! Gümüş dağındaki adam gitti; o artık karanlıkta bir gökkuşağı gibi parıldamaya devam edecek, sonsuza dek!

4 Mayıs 2010 Salı

Heaven & Hell İptal


Haber çok yeni, Sonisphere Twitter hesabından söylenene göre Dio'nun rahatsızlığı nedeniyle bu yazki konserlerini iptal etmiş grup. Dio mide kanseriydi, durumu tam olarak nedir şu anda bilemiyorum fakat belli ki konser temposunu kaldıracak kadar değil.