5 Mart 2009 Perşembe

Anvil'in hikayesi budur!

Daha 14’ünde tanışan ve bugune kadar omuz omuza müzik yapan iki arkadaşın baterist Robb Reiner ve Steve “Lips” Kudlow’un dostluğunun, grubu buraya getireceğini kim tahmin ederdi ki? Bu tüm rock ve turevi müzik yapan gruplar için geçerlidir. Grup işinde herşeyden önce dostluk gelir, egoların gözardı edilmesi gerekir. Yoksa o grup üne, şana, tadire her neye boğulursa boğulsun yokolur gider. İşte Anvil’in belgeseli bunu bir kez daha kanıtlıyor. Filmle ilgili eleştiriler harika, derhal seyretmek niyetindeyiz. Belgeselde Ulrich, Lemmy ve Slash de varmış… Bu arada grup belgesel sonrası tekrar kendine yönelen ilgi üzerine turnelere başladı.

Kanada’nın Rush’dan sonraki en istikrarlı grubu Anvil ve Rush gibi bunlarda trio. 2007’de 13. studyo albumleri çıktı piyasaya! Üçüncü album olan Forged In Fire daha once ayın albumu olmuştu blogda. İlerde daha detay yazarız grup hakkında. Power metal icra ederler, keyiflidir dinlemesi. Müzik aletlerine hakim, poser’lıktan alabildigine uzak bir gruptur.


Anvil Resmi Sitesi
http://anvilmovie.com/

2 yorum:

roland deschain of gilead dedi ki...

Kanada deyince benim aklıma ilk Annihilator geliyo. burda yer bulamamasına şaşırdım. Zevk meselesi olsa gerek

Blood RED dedi ki...

Annihilator harika bir gruptur ancak, 70lerden beri müzik yapan iki efsanenin yanına adı da konamaz bence. Bir de Annihilator ilk 4 album sonrası kendini tekrarlar. Istikrarlı kelimesinden çakar yani gözümde. Neyse dediğiniz gibi zevk meselesi...