12 Haziran 2009 Cuma

Metal geyik:-)

Metal türlerini ayrıştırmak gitgide zorlaşıyor, herkes kafasına göre yeni türler ekliyor. Alttaki anonim yazıyı bir çok forumda görmeniz mümkün! Yazan kişi(ler)nin eline sağlık, mizahi bir yaklaşımla son nokta konmuş ve özellikle metalle dalga geçen dallamalara da güzel bir yanıt verilmiş alırsa kafaları, yalnız biraz müdahele ettim…

Sorumuz şu: Güzel prenses bir şatoya hapsedilmiş ve şato ejderha tarafından korunuyor. Metalci şövalyelerin duruma bakış açısı nasıl olurdu?

Heavy Metalci: Kahraman bir harley ile gelir, metalci selamını verdikten sonra ejderhayı öldürür. Birkaç bira içtikten sonra prensese tecavüz eder.
Thrash Metalci: Kahraman gelir, ejderhayla savaşır, öldürür. Sonra prensesi bulur ve tecavüz eder.
Doom Metalci: Kahraman gelir, ejderhanın ne kadar büyük olduğunu görünce hiç yenemeyeceğini düşünür ve depresyona girip intihar eder. Ejderha önce kahramanı, sonra da tatlı niyetine kızı yer. Acıklı son!
Black Metalci: Kahraman gece yarısı gelir, ejderhayı öldürür ve şatonun önünde kazığa oturur. Prensese sado-mazo biçimde tecavüz eder ve öldürmeden önce ayinle kanını içer. Ardından prensesi de kazığa oturtur.
Death Metalci: Kahraman gelir, ejderhayı öldürür, prensese tecavüz eder ve öldürür, bırakıp gider.
Gore Metalci: Kahraman gelir, ejderhayı öldürür ve bağırsaklarını şatonun önünde yere yayar. Prensese tecavüz eder ve öldürür. Cesede yeniden tecavüz eder, karnını deşip kalbini çiğ çiğ yer. Parçalanmış cesede yeniden tecavüz eder, cesedi yaktıktan sonra son kez küllerine tecavüz eder.
Power Metalci: Kahraman, beyaz bir unicorn ile gelir, ejderhaya görünmeden prensesi kurtarır, ona aşık olur ve büyülü bir ormanda sevişirler. Mutlu son!
Progressive Metalci: Kahraman elinde gitarıyla gelir, 26 dakikalık bir solo atınca ejderha sıkıntıdan intihar eder. Kahraman prensesin odasına gelir ve konservatuarın son sınıfında öğrendiği tüm teknikleri uygulayarak serenat yapınca prenses kaçar.

Folk Metalci: Kahraman ve arkadaşları akordeon, keman, flüt gibi enstrümanlar çalarak gelir, büyülü müzikler ve danslarla ejderhayı uyuturlar. Prensesi unutup şatodan ayrılırlar.
Glam Metalci: Kahraman gelir, ejderha bunu görünce tipine güler ve kahkahalarla kapıyı açıp girmesine izin verir. Kahraman, prensesi kafalayıp şatoyu pembeye boyamaya çalışır.
Nu Metalci: Kahraman altında bir honda civic’le gelir, ejderhaya meydan okur. Ancak düello başlamadan ejderhanın saçtığı ateşten süslü elbiseleri alev alır ve kahramanımız yanarak can verir.

1 yorum:

ayşe düzkan dedi ki...

blood red anlaşılıyor ki tecavüzlü çözümlere sıcak bakıyor. allah onu şatolara neyin düşürmesin. herkesi koruyacak bi ejderha, kapıya dayanacak bi şövalye bulunur.