23 Şubat 2008 Cumartesi

Ismarlama Album & Beleş Klip Dönemi


Nil Hanımefendi’nin yeni klibi çıkmış, hayırlı olsun. Ruhu desen desenmiş ismi. Ama klipte niyeyse hep çoraplar gösteriliyor, derken eşim araya giriyor. Nil penti reklamlarında boy göstermiyor muydu? Klip de beleşe geldi mi ne?

Zaten biz ilk ne zaman gördük Nil’i dağda bayırda sevgili kovalarken, yok özgür kızmış, aslında turkcell kampanyasıymış. Sonra da “ama ben harbiden özgürüm” diye girdi piyasaya… Ama hakkını teslim edelim ki Nil güzel reklam cıngılı besteliyor, sonra bunların şarkı versiyonları ile turnayı gözünden vuruyor.

Bir önceki albumunde de tek taşımı kendim aldım şarkısının ardından zaten işi gücü tek taş talebini artırmak olan Diamond Trading Company (DTC) balıklama atlayarak aylık kadın dergileri ile birlikte model olarak Nil’in kullanıldığı tek taş reklamları vermemiş miydi? Tabi piyasada tek taş satışlarının patlamasını bir kenara koyarsak Nil’le DTC ortaklığı şarkının ardından doğaçlama mı gelişti, yoksa herşey planlı mıydı?

Aha tv’de “oh be” başladı, kim söylüyor? Rebel moves! Aaa bu reklamdaki lego tipli elemanlar avea reklamının başrol oyuncular değil miydi? Vay be

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazar cok tesekkurler...

Selamlar Kubra

Adsız dedi ki...

cok sey ogrendim