17 Mart 2008 Pazartesi

Revolution calling you: Bu seferki devrim, metal devrim:)


Queensryche bu şarkıyı en çok canım Türkiyem için bestelemiş olsa gerek. Gün geçmiyor yeni bir darbe olmasın ülkemde. Askerin e-muhtırası, iktidarın türban salvosu derken son darbe hukukçulardan geldi ve ilk kez iktidar partisi için kapatma istemiyle dava açıldı.

Ama biz metalciler artık sıranın bize geldiğini düşünüyor ve siyah darbe yapıyor, iktidara el koyuyoruz:)İlk iş olarak popçulardan en elektro cilalı seslilerden Kuzu Tarkan, Kayıkçı Mustafa, “Artık Yeter Hande Yener”i zindana kapatıyoruz. Tabi bunlara beste veren, şiir gönderen, bestelerini aranje eden ve hatta dinleyenlerin alayını yedi kule zindanlarına kapayıp hemen yeni bir Manowar konseri ile cezalandırıyoruz. Tabi popüler kültüre ucundan kıyısından bulaşan herkesi topluyoruz, popülist politikacıları da! Eric Adams bu kez “Poppers leave the hall” diye açıyor konseri.

Derken sahneye Queensryche geliyor, Revolution Calling You diyor. Pek tabii ki metal devrim çağırıyor sizi demeye getiriyor. GS’lı metalcileri de unutmuyor ve kestane başkan Can(b)aydın için Hetfield’a uzatıyoruz mikrofonu: Metal Militia ile popçulara popolarından metal aşısını zerk ediveriyoruz. “Militanız alayımız, alaylıyız militanız! “ diye höykürüyoruz Can(b)aydın’a hem konserde, hem stadda: "On through the mist and the madness, We are trying to get the message to you, metal militia..."

Bu arada Tarkan’ın zindanda çok içli besteler yaptığını duyuyoruz. Çıkınca “Kuzunun intikamı” diye metal formatında bir album yapacağına yemin ediyor, af talep ediyor, ama yemiyoruz. Salmıyoruz, yeterince kafa miktin diyoruz. Cezan müebbet diyoruz...

Bu ülkede herkes sırayla iktidara geldi, artık sıra metalcilerde. Açın önümüzü geliyoruz…

2 yorum:

Adsız dedi ki...

dünyanın kurtuluşu için metal devrime ihtiyacımız var

Adsız dedi ki...

Milita süper olmuş, laf-gedik :))